Het pad van de rechtvaardigen is als de ochtendzon. Het schijnt steeds feller tot dat er volledig daglicht is (Spreuken 4:8).

Niemand heeft grotere liefde, dan dat hij zijn leven inzet voor zijn vrienden (Johannes 15:13).

De beschaving van een samenleving valt af te meten aan de wijze waarop ze omgaat met dieren (Mahatma Gandhi).

Het niveau van de beschaving van een samenleving kun je afmeten aan de wijze waarop met ouderen wordt omgegaan (S. de Beauvoir).

 

In 1995 werd Jan Willem de Haan door een student van de kunstacademie gevraagd om daarbij de Nelson Mandelabrug van Arnhem model te staan omdat hij op zoek was naar een man met de uitstraling van een wereldleider. In het NOS Journaal van 29 en 30 januari 2017, kwam de PARTIJ VOOR ALLE ZAKEN met de foto uit 1995 "BOUW MEE AAN DE TOEKOMST VAN EUROPA" in beeld voor de verkiezingen van de Tweede Kamer op 15 maart 2017 https://nos.nl/uitzending/21989-nos-journaal.html

 

PVAZ (Christelijk Liberaal), 6-6-2016 opgericht met als target voor 2017, bescherming in het Chinees jaar van De Haan (bescherming).
8-8-2016 met nr. 288 opgenomen in het register voor de verkiezing van de Tweede Kamer.
17-10-2016 aanvang (inform.) Operatie Schoonschip (OS). Target: De Haan 1 (bescherming), De Nederland 1, The Netherlands First.
17-10-2016 aanvang (inform.) Operatie Oranje Garden (OOG). In het land der blinden is 1-OOG Koning ;-). Target: Premier NL, President EU en voor Nederland de zesde permanente zetel in de VN-Veiligheidsraad.

 

Om van Nederland na "de Puinhopen van Paars" & "de Gifbelt van Pinoccio" weer een mooier, veiliger en welvarender land te maken, is PVAZ op zoek naar sterke persoonlijkheden met een duidelijke eigen mening en een loepzuivere visie (inclusief oplossingen) die dit werk ook willen gaan doen met hart en ziel. Als u meent te beschikken over het profiel voor een loepzuivere Volksvertegenwoordiger, een Ruggengraat van Graniet en de ziel van een Oprechte Wereldverbeteraar, dan komt de PVAZ gaarne in het bezit van uw CV en Motivatie.